NEVŞEHİR / DERİNKUYU - Derinkuyu İmam Hatip Ortaokulu

Derinkuyu İmam Hatip Ortaokulu

Adres
NAMIK KEMAL MAH. NAMIK KEMAL İLKOKULU SK. DERINKUYU IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 23 DERİNKUYU / NEVŞEHİR
Vizyon
Milli değerlerle bezenmiş, çalışmayı ve hizmet etmeyi amaç edinmiş, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Davranışlarıyla örnek olan, yüksek ahlaka sahip, tarihine bağlı, geleceğimizi emanet edebileceğimiz insanlar yetiştirmek.
Ulaşım
Ulaşım problemi bulunmamaktadır. Her yarım saatte Nevşehir´e, her saatte Niğde´ye otobüs seferleri vardır.
Yerleşim Yeri
Derinkuyu ilçesi 10200 nüfusa sahiptir. Evler genelde iki katlı olup, ilçe yerleşim olarak geniş bir alana yayılmıştır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Derinkuyu ilçe merkezinde bulunmaktadır. Nevşehir il merkezine 30 km. uzaklıktadır.